پرش به محتوای اصلی

سوره ۲۶ · مکی · آیه ۲۲۷ از ۲۲۷

آیه ۲۲۷ سوره شعراء

متن عربی و ترجمه‌ی فارسی آیه ۲۲۷ سوره شعراء (الشعراء) به‌همراه آیه‌ی قبل و بعد.

إِلَّا ٱلَّذِينَ ءَامَنُوا۟ وَعَمِلُوا۟ ٱلصَّٰلِحَٰتِ وَذَكَرُوا۟ ٱللَّهَ كَثِيرًا وَٱنتَصَرُوا۟ مِنۢ بَعْدِ مَا ظُلِمُوا۟ ۗ وَسَيَعْلَمُ ٱلَّذِينَ ظَلَمُوٓا۟ أَىَّ مُنقَلَبٍ يَنقَلِبُونَ

ترجمه‌ی فارسی آیه ۲۲۷ سوره شعراء

مگر آن شاعران که اهل ایمان و نیکوکار بوده و یاد خدا بسیار کردند و برای انتقام از (هجو و) ستمی که در حق آن‌ها (و سایر مؤمنان) شده (به نظم سخن و طبع شعر) به انتقام و دفاع برخاستند (و به شمشیر زبان با دشمنان دین جهاد کردند، آنان را مؤمنان پیروی خواهند کرد) و آنان که ظلم و ستم کردند به زودی خواهند دانست که به چه کیفرگاهی و دوزخ انتقامی بازگشت میکنند.

قرآن کریم، سوره شعراء، آیه ۲۲۷

آیه قبل (۲۲۶) وَأَنَّهُمْ يَقُولُونَ مَا لَا يَفْعَلُونَ و آن‌ها بسیار سخنان میگویند که یکی را عمل نمیکنند.

متن کامل سوره شعراء · فهرست سوره‌ها

متن قرآن: رسم‌الخط عثمانی، پروژه‌ی تنزیل (tanzil.net)؛ بدون تغییر در متن. ترجمه‌ی فارسی: مهدی الهی قمشه‌ای؛ توضیح‌های داخل پرانتز از مترجم است.