سوره ۲ · مدنی · آیه ۲۲۰ از ۲۸۶
آیه ۲۲۰ سوره بقره
متن عربی و ترجمهی فارسی آیه ۲۲۰ سوره بقره (البقرة) بههمراه آیهی قبل و بعد.
فِى ٱلدُّنْيَا وَٱلْـَٔاخِرَةِ ۗ وَيَسْـَٔلُونَكَ عَنِ ٱلْيَتَٰمَىٰ ۖ قُلْ إِصْلَاحٌ لَّهُمْ خَيْرٌ ۖ وَإِن تُخَالِطُوهُمْ فَإِخْوَٰنُكُمْ ۚ وَٱللَّهُ يَعْلَمُ ٱلْمُفْسِدَ مِنَ ٱلْمُصْلِحِ ۚ وَلَوْ شَآءَ ٱللَّهُ لَأَعْنَتَكُمْ ۚ إِنَّ ٱللَّهَ عَزِيزٌ حَكِيمٌ
ترجمهی فارسی آیه ۲۲۰ سوره بقره
در کار دنیا و آخرت (تا از دنیا برای آخرت توشه بردارید). و سؤال کنند تو را که با یتیمان چگونه رفتار کنند؟ بگو: به اصلاح (حال و مصلحت مآل) آنها کوشید بهتر است (تا آنها را بیسرپرست گذارید) و اگر با آنها آمیزش کنید رواست که برادر دینی شما هستند، و خدا آگاه است از آن کس که (در کار آنان) نادرستی کند و آن که اصلاح و درستی نماید. و اگر خدا میخواست کار را بر شما سخت میکرد چه آنکه خدا توانا و دانا است.
قرآن کریم، سوره بقره، آیه ۲۲۰
متن کامل سوره بقره · فهرست سورهها
متن قرآن: رسمالخط عثمانی، پروژهی تنزیل (tanzil.net)؛ بدون تغییر در متن. ترجمهی فارسی: مهدی الهی قمشهای؛ توضیحهای داخل پرانتز از مترجم است.