هلو

عبدالکریم حسین‌زاده در گفت‌وگو با پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا)، با اشاره به امضای تفاهنامه بین معاونت امور توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری و سازمان بورس و اوراق بهادار، گفت: «حدود ۲ ماه است که کارشناسان سازمان بورس و معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم در حال تبادل نظر و هم‌کاری برای بررسی زمینه‌های مشترک هستند. در این مسیر، موضوع انتشار اوراق و سایر روش‌های تامین مالی پیشنهادی سازمان بورس در معاونت اقتصادی و برنامه‌وبودجه در دست بررسی است.»

معاون رییس‌جمهوری در امور توسعه روستایی و مناطق محروم، با تاکید بر ضرورت تسهیل دسترسی جامعه هدف به ابزارهای بازار سرمایه، افزود: «هدف این است که از ظرفیت‌های بازار سرمایه برای توانمندسازی جوامع روستایی و عشایری استفاده کنیم.»

او با اشاره به ظرفیت‌های متنوع بازار سرمایه برای تامین مالی فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی تاکید کرد: «روش‌های مختلف تامین مالی و انواع صندوق‌های نیکوکاری از جمله ظرفیت‌هایی هستند که می‌توانند در این مسیر مورد استفاده قرار گیرند.»

حسین‌زاده از آمادگی معاونت امور توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری برای بررسی سایر زمینه‌های هم‌کاری خبر داد و گفت: «از هر سازوکاری که بتواند نقش واسط میان جوامع روستایی و عشایری، معاونت و نهادهایی مانند بانک مرکزی را ایفا کند، استقبال می‌کنیم. این هم‌کاری فرصت مناسبی برای استفاده از ظرفیت‌های موجود در مسیر توسعه و توانمندسازی جوامع هدف است.»

منبع: سنا