حضور کوتاه شخصیت محبوب زانگیف در جدیدترین اقتباس سینمایی Street Fighter با واکنش‌ها و انتقادهای هواداران روبه‌رو شد؛ اما بازیگر این نقش از برنامه‌ریزی‌های گسترده پشت پرده، پرده برداشت. الیویه ریشترز اعلام کرد تمام بازیگران اصلی پروژه از ابتدا قراردادی برای حضور در سه فیلم سینمایی امضا کرده‌اند.

به‌گزارش وب‌سایت گیمزرادار، پس از انتشار ویدیویی انتقادی در یوتیوب پیرامون دقایق کوتاه حضور گردباد سرخ، ریشترز شخصا به گلایه‌ها پاسخ داد تا ابعاد توافقات تولید مشخص شود. الیویه ریشترز، بازیگر نقش زانگیف گفت:

«وقتی از من خواستند نقش زانگیف را بازی کنم، همه‌چیز بسیار واضح بود. تنها یک هدف وجود داشت؛ نشان دادن گوشه‌ای از زانگیف و قدرتش تا همه ما خواهان تماشای بخش‌های بیشتری از او باشیم. همه بازیگران از جمله من، برای سه فیلم قرارداد امضا کردند. وعده داده شد که اگر دنباله‌ای ساخته شود، زانگیف خواهد درخشید. گذشته از آن نمی‌توانید از یک فیلم دو ساعته با این همه شخصیت انتظار داشته باشید که همگی در قسمت اول بدرخشند؛ اما در هر صورت، از اینکه می‌خواهید زانگیف را بیشتر ببینید ممنونم.»
چهره بازیگر فیلم استریت فایتر (Street Fighter) با دستکش‌های بوکس قرمز
thewrap.com

اگرچه پارامونت هنوز ساخت قسمت دوم را رسما تایید نکرده، پایان‌بندی اثر با حرکت ریو، کن، چون‌لی، گایل و دالسیم در تعقیب بایسون همراه است. کیتائو ساکورای نیز از آغاز نگارش فیلم‌نامه قسمت بعدی پیش از اکران فیلم خبر داده بود؛ هرچند تحقق این هدف کاملا به بازگشت مالی در گیشه بستگی دارد. کیتائو ساکورای، کارگردان فیلم گفت:

«این چیزی است که به آن فکر می‌کنیم و در حال توسعه‌اش هستیم. ما قطعا ایده‌های زیادی داریم و در حال حاضر مشغول نوشتن هستیم.»

گیشه جهانی فیلم تاکنون رقم ۷۹٫۶ میلیون دلار را در برابر بودجه تولید ۸۲ میلیون دلاری بدون احتساب هزینه‌های بازاریابی ثبت کرده است. هم‌زمان، تصمیم کپ‌کام مبنی بر حذف صحنه‌ی قطع انگشت شخصیت چون‌لی و جایگزینی آن با داغ زدن روی دست نشان می‌دهد سازندگان نگران ظاهر بلندمدت کاراکتر در آثار بعدی و هزینه‌های جلوه‌های ویژه بوده‌اند. آیا به نظر شما این اثر سینمایی با فروش فعلی شانس ساخت قسمت دوم را به دست خواهد آورد؟ دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.